Enkel volledig gecertificeerd personeel

Een greep uit onze Diensten

Op zoek naar personeel voor werkzaamheden in de offshore wind, olie- & gasindustrie of de maritieme sector? Helder Recruitment Services heeft een uitgebreid bestand dat al uw offshore en maritieme vacatures kan invullen.

Rigger

Onze gecertificeerde riggers zijn verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband aanslaan en verplaatsen van zware en omvangrijke lasten. Dankzij hun kennis en ervaring op het werkgebied, gaan zij geen uitdaging uit de weg.

Meer informatie

Roustabout/HLO

Onze roustabouts/HLO’ers zijn goede en breed opgeleide werknemers, verantwoordelijk voor alle zaken op en omtrent de werkplek. Onze mensen zijn veelzijdig en een absolute must voor iedere opdrachtgever die op dit gebied op zoek is naar een helpende hand.

Meer informatie

Instrumentatiefitter

Onze instrumentatiefitters zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, monteren en repareren van leidingwerk. Of uw opdracht nu on- of offshore is, onze mensen pakken hem graag en behendig op. Door de hoge kwaliteit van het werk dat wij doen, heeft u geen omkijken meer naar uw opdracht.

Meer informatie

Eerste Pijpfitter

Onze eerste pijpfitters zijn verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen en monteren van leidingwerk. Dankzij kennis en ervaring hebben onze mensen ruim inzicht in de situatie en beschikken ze over de materialenkennis conform de overeengekomen werkzaamheden.

Meer informatie